Neden Kapı Altı Giyotini Kullanmalıdır ?

Blog Yazarı

01.01.1970

 

Kapı Altı Giyotinleri , öncelikle yaşam konforuna ve güvenliğine yardımcı ürünlerdir. Bu ürünler uluslararası kabul görmüş kurumlarda testlerden geçirilir. Testen geçirilen ürünler sertifikalı ürünler sınıfındadır.

Kapı Giyotininin Başlıca Faydalarını Başlıklar Halinde sıralayabiliriz ;

Ses Yalıtımı

Kapı altı giyotini uygulanan kapıların bulunduğu ortamlarda ( kapı üzerinde kullanılan panel ve yüzeyinin standartlarına bağlı olarak ) dış ortamdan gelebilecek sesleri engeller. Daha sessiz ve konforlu bir alan oluşmasına yardımcı olur.

Uygulama Kolaylığı

Yaşam alanı kapılarını üretilmesi aşamasında kapı giyotinin uygulanmasını talep edilir. Standart olarak içten uygulanan ve dıştan uygulanan iki tip ürün bulunmaktadır. Kapının üretimi aşamasında planlanmasa bile ileriki aşamalarda Dıştan Uygulanan Kapı Giyotinleri ile kapı paneli yerinden sökmeden montaj yapılabilinir.  Albatur Kapı giyotinleri çift noktadan çalışan Tescilli mekanizması ile 100 mm ‘e kısaltma yapabilme imkanı vermektedir. Albatur M30 0220 kodlu kapı altı giyotininin montaj videosuna www.albaturas.com adresinden ulaşılabilir.

Isı Yalıtımı ile Enerji Tasarrufu Sağlar

Kapı altı giyotini uygulanan kapıların bulunduğu iç ortamlardan dışarıdan içeriye ve içeriden dışarıya hava geçişi engellenir. Kış aylarında ısıtma sistemleri , yaz aylarında soğutma sistemlerinde bu sayede enerji tasarrufuna yardımcı olur. 

Toz ve Duman Geçişini Engeller

Kapı giyotini uygulunan kapılarda, kapı altından gelebilecek toz ve dumanı engeller. Toz konusunda hassas olan bireyler için steril bir ortam sağlar.

Ürün Montaj Özellikleri

Albatur M30 0200 kapı altı giyotin mekanizması , iki noktadan çalışan bir sisteme sahiptir. Kapı altındaki boşluğu standart da 20 mm , özel durumlarda 30 mm ‘e kadar kapatabilir. Mekanizma standart boylarda üretilir. 100 mm ‘e kadar kısaltma yapılabilir. Mekanizma basma yüksekliği ayar vidası ile ayarlanabilir.Bozuk zeminlerde yüzey bozukluğuna bağlı olmaksızın yay mekanizması sayesinde fitil zemine tümüyle baskı uygular. Ürünün detaylı montaj videosuna www.albaturas.com adresinden ulaşılabilir.

Işık Geçişini Engeller

Kapı Altı giyotini uygulanan kapılarda kapı altından sızan ışık engellenir. Hotel benzeri istirahat alanlarında yaşam konforunu arttırır.

Haşere ve Benzeri Geçişini Engeller

Kapı Altı giyotini uygulanan kapılarda kapı altından gelebilecek haşere benzeri canlıların geçişini engeller.

Engelleri Bireylerin Geçişine Uygundur

Engelli bireylerin kapı geçişlerinde yüzeyde mekanizma veya yüksekti bulunmadığından sorun teşkil etmez.

Blog Videoları